(cтрави з горіхами) Ядра горіха 2 склянки Чорнослив 0, 5 кг Цукор 2 столові ложки Часник 3 зубчики Лимонний сік Сіль Майонез
Чорнослив залити холодною кип'яченою водою. Коли він набубнявіє (зазвичай залишають на ніч) вийняти кісточки, покласти, щоб стекла зайва рі
... Читати далі »
Мед довести до кипіння, засипати в нього цукор, подрібнені ядра горіхів. Варити халву, поки не буде щільна, в'язка консистенція. Дошку змастити водою (або ін
... Читати далі »
(Страви з горіхами) Горіхові ядра 1 стакан Печиво 0,5 кг Молоко згущене 1 банка
Горіхи подрібнити, можна обсмажити. Печиво дрібно роздробити. Всі компоненти з'єднати та добре перемішати. Форму накрити змазаним вершковим маслом папером і викласти масу пластом. Поставити в прохолод
... Читати далі »
Взяти жовтки 5-ти круто зварених яєць, протерти через сито або подрібнити виделкою. У протерті варені жовтки поступово додати цукор, ваніль, мелені горіхи, розтерти товка
... Читати далі »
Охолоджені білки збити в густу піну. Поступово всипаючи цукрову пудру, продовжити збивати до отримання однорідної маси. Додати ванілін,
... Читати далі »
(Солодкі страви) На 2 склянки борошна Арахісового або горіхового масла 3 столові ложки Цукру 50 грам Яєць 5 штук
Горіхове масло та яйця перемішати, додати борошно, вимісити тісто на вергуни. Місити потрібно добре та довго. А потім ще дати постояти, щоб тісто можна було розкач
... Читати далі »