Розділи сайту
Пошук
Популярні запити
Меню сайту
Головна » Архів матеріалів
На одну порцію:
Консервованих вишень або черешень 15 грам
Абрикос 15 грам
Малини або полуниць 15 грам
Ананас 15 грам
Мед 10 грам
Лимон 10 грам
Фруктовий сироп 10 грам
Вершки 30% жирності 10 грам
Кубиками нарізати персики й ананаси. Укласти в широкі фужери або
...
Читати далі »
Переглядів: 932 |
Додав: Даша |
Дата: 15.10.2011
|
Яблука 4 штуки
Груші 4 штуки
Ягоди 100 грам
Горіхи волоські 10 грам
Сметана ¾ склянки
Цукор 1 столова ложка
Ванілін за смаком
Фрукти очистити від насіння та нарізати тонкою соломкою. Сметану розмішати з цукром, ваніліном. Укласти фрукти у вазочки або фужери, полити см
...
Читати далі »
Переглядів: 1004 |
Додав: Даша |
Дата: 14.10.2011
|
На одну порцію:
Груша 20 грам
Яблука 20 грам
Ягоди 20 грам
Для соусу:
Яєчні жовтки 5 грам
Цукрова пудра 5 грам
Сік (ананасовий) 10 грам
Вершки 30% жирності 10 грам
Груші та яблука очистити від шкірки й серцевини, нарізати тонкими часточками. Викласти у вазочки
...
Читати далі »
Переглядів: 1128 |
Додав: Даша |
Дата: 13.10.2011
|
Мандарини 400 грам
Яблука 500 грам
Виноград 500 грам
Горіхи 100 грам
Сік лимона
Лікер
Цукор
Вода ½ склянки
Очищені мандарини нарізати кубиками. Соломкою нарізати яблука. Виноград ві
...
Читати далі »
Переглядів: 923 |
Додав: Даша |
Дата: 12.10.2011
|
На одну порцію
Банан 20 грам
Ананас 20 грам
Яйце 20 грам
Сік лимона 10 грам
Майонез 10 грам
Сметана 10 грам
Мигдаль 5 грам
Банани очистити і нарізати кружечками, кубиками нарізати а
...
Читати далі »
Переглядів: 1003 |
Додав: Даша |
Дата: 11.10.2011
|
Сливи
Виноград
Яблука
Груші
Цукор
Сік лимона
Горіх волоський
Вершки
Помиті фрукти розрізати, видалити серцевину. Нарізати маленькими шматочками. Виноградини розрізати навпіл і в
...
Читати далі »
Переглядів: 1017 |
Додав: Даша |
Дата: 10.10.2011
|
Буряк 1 штука
Лук зелений пучок
Часник 2 зубки
Огірок 1 штука
Кріп
Олія, сіль
Буряк зварити, очистити, натерти на крупній тертці. Зелену цибулю нарізати дрібно. З'єднати буряки з цибулею та полити олією. Н
...
Читати далі »
Переглядів: 1250 |
Додав: Даша |
Дата: 09.10.2011
|
Буряку червоного 300 грам
Хрону 60 грам
Для маринаду:
Оцту 3 столових ложки
Масла рослинного 1 столова ложка
Цукру 1 столова ложка
Лимона ½ штуки Води ¼ склянки
Спеції
Переглядів: 1153 |
Додав: Даша |
Дата: 08.10.2011
|
Буряк червоний 300 грам
Яблука 2 штук
Для заправки
Масла рослинного 1 стакан
Оцту 50 грам (хто любить погостріше 100)
Цукру 1 столова ложка
Сіль, перець
Переглядів: 1124 |
Додав: Даша |
Дата: 07.10.2011
|
Для салату беремо
Буряк червоний 2 штуки
Горіхи ½ склянки
Часнику 6 зубчиків
Масла рослинного 3 столові ложки
Кріп
Сіль за смаком
Буряк відварити і нарізати. Приготувати заправку. Для цього стовкти часник, додати очищені горіхи і розтерти. Потім розвести кип'яченою во
...
Читати далі »
Переглядів: 1017 |
Додав: Даша |
Дата: 06.10.2011
|
Рецепт на день
Кекс морквяний
(солодкі страви )
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт Кекс морквяний
Наші групи
Домашні заготовки
Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
-->
Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
Пошук по тегам
Цікаво
Календар
« Квітень 2024 » Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Статистика