Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
П`ятниця, 19.04.2024, 08:32
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » Архів матеріалів
 
На одну порцію:
Консервованих вишень або черешень 15 грам
Абрикос 15 грам
Малини або полуниць 15 грам
Ананас 15 грам
Мед 10 грам
Лимон 10 грам
Фруктовий сироп 10 грам
Вершки 30% жирності 10 грам

Кубиками нарізати персики й ананаси. Укласти в широкі фужери або ... Читати далі »
Переглядів: 932 | Додав: Даша | Дата: 15.10.2011 | Коментарі (0)

Яблука 4 штуки
Груші 4 штуки
Ягоди 100 грам
Горіхи волоські 10 грам
Сметана ¾ склянки
Цукор 1 столова ложка
Ванілін за смаком

Фрукти очистити від насіння та нарізати тонкою соломкою. Сметану розмішати з цукром, ваніліном. Укласти фрукти у вазочки або фужери, полити см ... Читати далі »
Переглядів: 1004 | Додав: Даша | Дата: 14.10.2011 | Коментарі (0)

На одну порцію:
Груша 20 грам
Яблука 20 грам
Ягоди 20 грам
Для соусу:
Яєчні жовтки 5 грам
Цукрова пудра 5 грам
Сік (ананасовий) 10 грам
Вершки 30% жирності 10 грам

Груші та яблука очистити від шкірки й серцевини, нарізати тонкими часточками. Викласти у вазочки ... Читати далі »
Переглядів: 1128 | Додав: Даша | Дата: 13.10.2011 | Коментарі (0)

Мандарини 400 грам
Яблука 500 грам
Виноград 500 грам
Горіхи 100 грам
Сік лимона
Лікер
Цукор
Вода ½ склянки
 
Очищені мандарини нарізати кубиками. Соломкою нарізати яблука. Виноград ві ... Читати далі »
Переглядів: 923 | Додав: Даша | Дата: 12.10.2011 | Коментарі (0)

На одну порцію
Банан 20 грам
Ананас 20 грам
Яйце 20 грам
Сік лимона 10 грам
Майонез 10 грам
Сметана 10 грам
Мигдаль 5 грам
 
Банани очистити і нарізати кружечками, кубиками нарізати а ... Читати далі »
Переглядів: 1003 | Додав: Даша | Дата: 11.10.2011 | Коментарі (0)

Сливи
Виноград
Яблука
Груші
Цукор
Сік лимона
Горіх волоський
Вершки
 

Помиті фрукти розрізати, видалити серцевину. Нарізати маленькими шматочками. Виноградини розрізати навпіл і в ... Читати далі »
Переглядів: 1017 | Додав: Даша | Дата: 10.10.2011 | Коментарі (0)

Буряк 1 штука
Лук зелений пучок
Часник 2 зубки
Огірок 1 штука
Кріп
Олія, сіль
 
Буряк зварити, очистити, натерти на крупній тертці. Зелену цибулю нарізати дрібно. З'єднати буряки з цибулею та полити олією. Н ... Читати далі »
Переглядів: 1250 | Додав: Даша | Дата: 09.10.2011 | Коментарі (0)

Буряку червоного 300 грам
Хрону 60 грам
 
Для маринаду:
Оцту 3 столових ложки
Масла рослинного 1 столова ложка
Цукру 1 столова ложка
Лимона ½ штуки
Води ¼ склянки
Спеції
Переглядів: 1153 | Додав: Даша | Дата: 08.10.2011 | Коментарі (0)

Буряк червоний 300 грам
Яблука 2 штук
 
Для заправки
Масла рослинного 1 стакан
Оцту 50 грам (хто любить погостріше 100)
Цукру 1 столова ложка
Сіль, перець
 
Буряк спекти або відва ... Читати далі »
Переглядів: 1124 | Додав: Даша | Дата: 07.10.2011 | Коментарі (0)

Для салату беремо
Буряк червоний 2 штуки
Горіхи ½ склянки
Часнику 6 зубчиків
Масла рослинного 3 столові ложки
Кріп
Сіль за смаком

Буряк відварити і нарізати. Приготувати заправку. Для цього стовкти часник, додати очищені горіхи і розтерти. Потім розвести кип'яченою во ... Читати далі »
Переглядів: 1017 | Додав: Даша | Дата: 06.10.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 25 26 27 28 »
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz