Качка Масло вершкове або маргарин 1 столова ложка Сіль, майоран Для начинки: Черствий білий хліб або батон 2 скибочки Молоко для його просочення (можна воду) Яйця 2 штуки Вершкове масло або маргарин 1 столова ложка Печінка
... Читати далі »
Підготовлену, вимиту, обсушену качку натерти всередині й зовні сумішшю солі та часнику. Нехай постоїть годину. Потім розрізати на порційні шматки. Їх обсмажуємо на сковороді додавши трохи жиру до рум'яної скоринк
... Читати далі »
Гусак Часник Яблука, краще кислі, добре антонівські
У гусака відрізати голову й лапки, добре вимити, нехай обсохне. Робиться суміш з солі та товченого часнику, нею натираємо тушку птиці всередині й зовні. Яблука нарізати дольками, нафарширувати гусака. Черевце зашити. Поставити
... Читати далі »