Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Неділя, 24.09.2017, 09:51
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Січень » 4 » Качка з яблуками
10:59
Качка з яблуками
( різдвяні страви)
 
Качка
Масло вершкове або маргарин 1 столова ложка
Сіль, майоран
Для начинки:
Черствий білий хліб або батон 2 скибочки
Молоко для його просочення (можна воду)
Яйця 2 штуки
Вершкове масло або маргарин 1 столова ложка
Печінка качки, курки кілька шматочків (чи серце, гриби)
Петрушка 1 столова ложка
Сухарі панірувальні 2-3 столові ложки
Сіль Окремо:
Яблука кислі 4 штуки
Родзинки 1 столова ложка
Цукор 1 столова ложка
Можна варення кисленьке кілька ложок

Качку промити, обсушити, натерти майораном та сіллю, залишити на 1 годину.

Готуємо начинку. Стушкувати печінку, серце, гриби, дивлячись, що ми беремо. Замочити хліб у молоці, воді. Розтираємо вершкове масло, додаємо тушковані субпродукти (гриби), петрушку хліб, яєчні жовтки, сіль, перець і трохи цукру при бажанні (за смаком). Масу добре перемішуємо. Якщо вона рідкувата, то додаємо панірувальні сухарі. Цю начинку покласти всередину качки та черевце зашити.

Жаровню змастити жиром чи олією рослинною, викласти качку на спинку, долити ¼ склянки води. Ставимо в духовку. Якщо рідини при випічці буде мало, то потрібно долити гарячої води, вийнявши птицю з духовки. Але зазвичай качка дає багато соку.

Тим часом готуємо яблука. З боку хвостика видовбуємо серединку, акуратно вирізаємо чашолистки з іншого боку. У кожне яблуко кладемо трохи родзинок, цукор, варення.

Качку запікаємо хвилин 40 - 60, а потім навколо неї викладаємо яблука. Це робимо десь за 20 хвилин до того, як качка буде готова. За цей час яблука спечуться, а качка просочиться їх ароматом.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 573 | Додав: Даша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2017 Конструктор сайтів - uCoz