( різдвяні страви) Рис 200 грам Мед 70 грам (або цукор) Родзинки 80 грам Курага (інжир) 50 грам Мак 50 грам Горіхи волоські (лісові, мигдаль) 100 грам можна суміш горіхів Ваніль або кориця для аромату (небагато) Мармелад Заливаємо рис 3-ма частинами води
...
Читати далі »
Переглядів:
1066
|
Додав:
Даша
|
Дата:
02.01.2012
|
|
( різдвяні страви) Пшениця (перловка) 170 грам Горіхи 70 грам Мед 50 грам (або цукор) Родзинки 50 -80 грам Мармелад для прикраси Беремо на 1 об'єм крупи 3 об'єми води та варимо кашу. Наприкінці варіння додаємо промиті родзинки, подрібнені горіхи, доводимо до кипіння. Знім
...
Читати далі »
Переглядів:
961
|
Додав:
Даша
|
Дата:
02.01.2012
|
|
( різдвяні страви) Пшениця 170 грам Інжир (курага) 70 грам Родзинки 70 грам Мед 50 грам (або цукор) З промитої пшениці (без оболонки) зварити кашу. Води беремо за обсягом в 3 рази більше, ніж зерен. Варити на повільному вогні. Окропом запарити окремо родзинки та інжир. У звар
...
Читати далі »
Переглядів:
999
|
Додав:
Даша
|
Дата:
02.01.2012
|
|
( різдвяні страви) Рис 170 грам (гранована склянка до смужки, тобто неповна) Води 3 об'єму від рису (тобто 3 неповні склянки) Мед 50 грам (або цукор) Родзинки 50 грам Рис насипати в каструльку, залити гарячою водою, довести до кипіння. Кип'ятити 5 хвилин на середньому вогні.
...
Читати далі »
Переглядів:
930
|
Додав:
Даша
|
Дата:
02.01.2012
|
|
( різдвяні страви)
Мак 75 грам
Зерно пшениці 100 грам (без оболонки)
Мед 3 столових ложки (або цукор)
Горіхи 80 грам
З пшениці вариться каша. У ступці необхідно розтерти мак, потім змішати його з медом і заправити ціє
...
Читати далі »
Переглядів:
948
|
Додав:
Даша
|
Дата:
02.01.2012
|
| |