Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Субота, 20.04.2024, 05:18
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Січень » 2 » Кутя (сочиво, канун, сить, коливо)
16:37
Кутя (сочиво, канун, сить, коливо)
( різдвяні страви)
Рис 170 грам (гранована склянка до смужки, тобто неповна)
Води 3 об'єму від рису (тобто 3 неповні склянки)
Мед 50 грам (або цукор)
Родзинки 50 грам

Рис насипати в каструльку, залити гарячою водою, довести до кипіння. Кип'ятити 5 хвилин на середньому вогні. Всипати промиті родзинки. Як тільки закипить, зняти з вогню, укутати. Хвилин через 30 ваш рис буде готовий. Якщо у вас мед густий, то введіть його в ще не остигнула кутю. А якщо мед рідкий, то в холодну. Добре перемішайте, викладіть в тарілку. Кутя готова.

Кутю тепер частіше варять з рису. Хоча раніше ці різдвяні страви готували з пшениці. Іноді використовують ячмінь, пшоно.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 893 | Додав: Даша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz