Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
П`ятниця, 03.05.2024, 06:22
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Січень » 5 » Смажене порося
10:21
Смажене порося
Порося
Часник

У багатьох країнах страви з свинини обов'язково присутні на різдвяному столі. А вже порося, тим паче. Готувати його дуже легко.

Добре випатране, обпалене порося миється та просушується. Тушка натирається сіллю,0 шпигається часником. Потім необхідно поставити в гарячу духовку й поливати кожні 12-15 хвилин соком, що буде виділятися.

Іноді перед запіканням поросяти обмазують житнім тістом, тонким шаром. На блюді тушку обкладають картоплею. Можна подати окремо хрін.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 1101 | Додав: Даша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz