Розділи сайту |
|
|
Пошук |
|
|
Популярні запити |
|
|
Меню сайту |
|
|
|
Головна » 2012 » Січень » 18 » Щука, тушкована з хроном
16:06 Щука, тушкована з хроном |
( рибні страви) Щука 500 грам Масло вершкове 40 грам Сметана ½ склянки Корінь хрону ½ штуки Оцет 1 столова ложка Цукор 1 чайна ложка
Очищену й промиту щуку нарізати порційно, посолити. Хрін почистити, натерти на тертці, обсмажити на олії. Беремо каструлю або казан, змащуємо рясно дно маслом, кладемо шматочки щуки, посипаємо обсмаженим хроном. Все заливається сметаною, тушкується на повільному вогні.
Коли риба буде готова, її потрібно вийняти з рідини. З цієї сметани готуємо соус. Заправляємо його оцтом, цукром і вершковим маслом.
При подачі на стіл шматочки щуки поливають цим соусом, а на гарнір даємо відварну картоплю.
|
|
|
Рецепт на день |
Кекс морквяний
(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт Кекс морквяний
|
|
Наші групи |
|
|
Домашні заготовки |
|
|
Хвороби рослин |
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
--> |
|
Шкідники рослин |
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
|
|
Пошук по тегам |
|
|
Цікаво |
|
|
Календар |
|
|
Статистика |
|
|
|