( рибні страви) Короп 750 грам Масло рослинне ½ склянки і 6 столових ложок Цибуля 5 головок Борошно 1 столова ложка Помідор 4 штуки (можна використовувати томатний сік або розвести томат-пасту)
Очищеного коропа нарізати на порційні шматки, посолити. Підсмажити нарізану цибулю (1 / 2 склянки олії), додати борошно і трохи припустити. Потім додати ще натерті на тертці помідори. Проварювати, поки зайвий сік трохи випарувався. Маса повинна вийти середньої густоти. При необхідності доливаємо воду. Солимо, додаємо лавровий лист, перець горошком і виливаємо на деко.
На соус викладаємо шматки риби, а між ними кільця помідор Якщо ви користувалися не томатами, а соком або пастою, то між коропом викладіть помідори, які були консервовані у власному соці. Збризкати рослинним маслом (6 ложок) і поставити запікатися в духовку. Вогонь помірний. Таку страву подають зазвичай холодною.