( рибні страви) Короп не менше 1 кг Цибуля 3 штуки Масло рослинне 1 склянка Томат-пюре 1 столова ложка Горіхи 1 склянка Молоко кисле 1 склянка Яйця 3 штуки
Підготовленого коропа потрібно посолити, добре поперчити чорним перцем. На маслі обсмажити цибулю (на ½ склянки олії), додати томат, нарізані або товчені горіхи, розвести невеликою кількістю води, посолити, поперчити за смаком. Ця маса не повинна бути рідкою, ому що нею начиняємо коропа, зашиваємо черевце, викладаємо на деко. Виливаємо на деко другу половину рослинного масла. Близько 30 хвилин запікаємо в середньо розігрітій духовці. Поливаємо майже готового коропа кислим молоком збитим з яйцями. Тримаємо в духовці, щоб соус підрум'янився.