Бараняча грудинка 1 кг
Крупа гречана 1 склянка Печінка 300 грам
Цибуля 2 штуки
Масло вершкове 4 столові ложки Зелень петрушки 1 столова ложка
Перець чорний гіркий мелений
З баранячої грудинки видалити ребра. З боку паху потрібно підрізати м'якоть і наповнити утворену кишеню начинкою.
Начинка. Печінку очистити від плівок і пропустити через м'ясорубку. Злегка обсмажити цибулю. Зварити гречану кашу. Гречану кашу, цибулю, печінку, перець, добре перемішати, посолити за смаком.
Начинену грудинку барана покласти на жаровню. Полити розтопленим вершковим маслом і смажити в духовці до готовності. Щоб м'ясо було соковитим, поливайте його періодично жиром, що виділяється.
При подачі на стіл, нарізати порційними шматками м'ясо, посипати зеленню петрушки.
|