Баранина 600 грам Борошно, краще житнє 2 столові ложки Масло вершкове 2 столові ложки Корінь селери 1 штука Корінь пастернаку 1 штука Корінь петрушки 1 штука Цибуля 2 штуки Морква 3 штуки Кмин ½ чайної ложки Лавровий лист, перець гіркий та запашний, гвоздика по кілька штучок Бульйон 1 ½ склянки
Грудинку барана порубати на великі порційні шматки. Їх необхідно обваляти в борошні й обсмажити на олії. Коріння та цибулю почистити, нарізати великими кубиками. Овочі та прянощі змішати, додати до них в казан шматки баранини, посолити, влити бульйон. Рідина повинна трохи покрити м'ясо, багато не потрібно. Солимо, накриваємо кришкою, тушкуємо в духовці або на невеликому вогні до готовності.
На гарнір подають обсмажену картоплю, свіжі помідори, солоні гриби.
|