Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Понеділок, 29.04.2024, 19:19
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Березень » 27 » Присканці (пончики)
11:35
Присканці (пончики)
(солодкі страви, з борошна)
Для пончиків
Борошно 2 склянки
Яйце 1 штука
Молоко або вода 1,5 склянки
Дріжджі 15 грам
Цукор 1 чайна ложка
Цукрова пудра для посипання
Масло рослинне для обсмажування

Ці пончики готують із дріжджового тіста. Для нього розводять дріжджі в теплому (не гарячому) молоці або воді, до них додають цукор і сіль (щіпку). У борошно вливають розведену рідину. Все розмішують, щоб не було грудочок. Масу ставлять у тепле місце, щоб вона підійшла.

Потім готове тісто береться столовою ложкою (перед забором тіста кожен раз можна вмочати ложку у воду, так воно не буде приставати) і викладати на сковороду з розігрітим жиром. Жиру багато не наливати, а то пончики наситяться жиром. Не класти на холодну сковороду. Смажити до готовності з обох сторін.

Після зняття зі сковороди пончики (присканці) посипати цукровою пудрою.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 1173 | Додав: Даша | Теги: страви з борошна, рецепти, солодкі страви | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz