Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Середа, 01.05.2024, 03:08
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Березень » 22 » Полтавські котлети (українська кухня)
03:50
Полтавські котлети (українська кухня)
( страви з м’яса)
Яловичина 750 грам
Шпик 75 грам
Часник 3 зубчики
Вода 75 грам
Сухарі панірувальні

Яловичину пропустити через м'ясорубку разом зі шпиком два рази. Так само пропустити і часник або розтовкти його в ступці. Можна брати часник за смаком. Доливаємо в фарш воду, солимо до смаку, добре вимішуємо.

Сформовані з яловичого фаршу котлети запанірувати в сухарях і обсмажити. Подавати з овочами або смаженою картоплею.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 1111 | Додав: Даша | Теги: рецепти, другі страви, страви з м'яса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz