( солодкі страви) Ванільні сухарі, бісквітна крихта, печиво 200 грам (на вибір за бажанням)
Для масляного крему: Згущене молоко 3 столових ложки Вершкове масло 75 грам Сироп (можна з варення) 1 столова ложка
Для обсипання Какао 1 чайна ложка
Робимо крем. Масло злегка розм'якшити, перемішати ретельно з сиропом і згущеним молоком. Сухарі, бісквіти або печиво подрібнити на тертці або стовкти, висипати в крем (трохи залишити крему для прикраси) і добре вимішати до однорідного стану.
Розділити на 5 - 6 частин, сформувати кульки або надати форму картоплі. Обваляти в какао. Зробити в кожному тістечку кілька маленьких заглиблень і наповнити їх крапочками крему, що залишився, буде схоже на картопляні паростки. Покласти в холодильник.