( страви з капусти, овочеві страви) Капуста білокачанна свіжа 1 кг Масло вершкове 2 столові ложки Яйця 3 штуки Сухарі мелені 3/4 склянки Сметана 1/2 склянки Молоко 3/4 склянки Цибуля 1 штука Цукор 1 чайна ложка Перець мелений гіркий
Капусту нашаткувати, відварити в молоці до готовності. Охолодити, пропустити через м'ясорубку або збити в блендері. Ввести в капустяну масу розтерті з цукром жовтки, сухарі мелені, розігріте вершкове масло, мелений перець, злегка обсмажену цибулю і збиті в піну білки. Все перемішати, викласти у форму, наприклад, деко, змащене маслом. Запекти в духовці.
При подачі полити сметаною.
|