Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Субота, 18.05.2024, 08:48
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2011 » Жовтень » 30 » Свинина, тушкована з капустою та яблуками
08:44
Свинина, тушкована з капустою та яблуками
(м'ясні страви зі свинини)
Свинина 500 грам
Яблука 200 грам
Капуста 1 кг
Цибуля 2 штуки
Масло вершкове 3 столові ложки
Бульйон 1 склянка
 
Свинину обсмажити цілим шматком до напівготовності. Потім нарізати на шматки. Капусту дрібно посікти, посолити та перетерти. Тушкувати 25 хвилин дрібно нарізану цибулю з капустою. Яблука очистити від серцевини й нарізати шматочками.
 
У глибокий посуд укласти шарами капусту, м'ясо, яблука. Повторити кілька разів, проливаючи розтопленим маслом. Викласти кілька шарів, залити бульйоном. Накрити кришкою, тушкувати до готовності в духовці або на повільному вогні.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 1079 | Додав: Даша | Теги: рецепти, м'ясні страви | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz