Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Четвер, 05.12.2024, 05:25
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Січень » 2 » Сить (сочиво, кутя, коливо, канун)
16:39
Сить (сочиво, кутя, коливо, канун)
( різдвяні страви)
Пшениця (перловка) 170 грам
Горіхи 70 грам
Мед 50 грам (або цукор)
Родзинки 50 -80 грам
Мармелад для прикраси

Беремо на 1 об'єм крупи 3 об'єми води та варимо кашу. Наприкінці варіння додаємо промиті родзинки, подрібнені горіхи, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню. Закутуємо. Коли горіхи й родзинки трохи зіпріють, додаємо мед. Коли сить охолоне, її потрібно викласти на блюдо й прикрасити мармеладом.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 962 | Додав: Даша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz