Розділи сайту
Пошук
Популярні запити
Меню сайту
Головна » 2012 » Січень » 2 » Сить (сочиво, кутя, коливо, канун)
16:39
Сить (сочиво, кутя, коливо, канун)
( різдвяні страви) Пшениця (перловка) 170 грам Горіхи 70 грам Мед 50 грам (або цукор) Родзинки 50 -80 грам Мармелад для прикраси Беремо на 1 об'єм крупи 3 об'єми води та варимо кашу. Наприкінці варіння додаємо промиті родзинки, подрібнені горіхи, доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню. Закутуємо. Коли горіхи й родзинки трохи зіпріють, додаємо мед. Коли сить охолоне, її потрібно викласти на блюдо й прикрасити мармеладом.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 962 |
Додав:
Даша
| Рейтинг:
0.0 /
0
Рецепт на день
Кекс морквяний
(солодкі страви )
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт Кекс морквяний
Наші групи
Домашні заготовки
Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
-->
Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
Пошук по тегам
Цікаво
Календар
Статистика