Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Четвер, 05.12.2024, 05:02
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Січень » 5 » Порося фаршироване
10:23
Порося фаршироване
Порося
Печінка, серце, нирки, легені поросяти
Гречана крупа
Яйця
Масло вершкове (небагато)

Порося замочити в холодній воді на 2-3 години. Просушити.
Зварити розсипчасту гречану кашу. Можна просто залити ½ склянки крупи 1,5 склянки окропу. Нехай постоїть, набубнявіє. Зварити й порізати яйця. Буде смачно, якщо взяти яєць побільше. Лівер (нирки, серце, печінку, легені) пропустити через м'ясорубку.

Змішати гречану кашу, лівер, вершкове масло, рубані яйця. Цією начинкою нафарширувати порося, зашити черевце нитками. Випікати в гарячій духовці, поливаючи через 15 хвилин соком, який буде виділятися.
 
Так само перед випічкою можна обмазати житнім тістом, але тонко. Але це за бажанням.
Перед подачею на стіл нитки потрібно витягнути.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 1212 | Додав: Даша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz