Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Четвер, 05.12.2024, 05:30
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Січень » 2 » Коливо (сочиво, канун, сить, кутя)
16:38
Коливо (сочиво, канун, сить, кутя)
( різдвяні страви)
Пшениця 170 грам
Інжир (курага) 70 грам
Родзинки 70 грам
Мед 50 грам (або цукор)

З промитої пшениці (без оболонки) зварити кашу. Води беремо за обсягом в 3 рази більше, ніж зерен. Варити на повільному вогні. Окропом запарити окремо родзинки та інжир. У зварене зерно додати відціджені родзинки та порізаний інжир (курагу), підсолодити медом. Коливо готове.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 1000 | Додав: Даша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz