Розділи сайту
Пошук
Популярні запити
Меню сайту
Головна » 2012 » Січень » 2 » Коливо (сочиво, канун, сить, кутя)
16:38
Коливо (сочиво, канун, сить, кутя)
( різдвяні страви) Пшениця 170 грам Інжир (курага) 70 грам Родзинки 70 грам Мед 50 грам (або цукор) З промитої пшениці (без оболонки) зварити кашу. Води беремо за обсягом в 3 рази більше, ніж зерен. Варити на повільному вогні. Окропом запарити окремо родзинки та інжир. У зварене зерно додати відціджені родзинки та порізаний інжир (курагу), підсолодити медом. Коливо готове.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 1000 |
Додав:
Даша
| Рейтинг:
0.0 /
0
Рецепт на день
Кекс морквяний
(солодкі страви )
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт Кекс морквяний
Наші групи
Домашні заготовки
Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
-->
Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
Пошук по тегам
Цікаво
Календар
Статистика