Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Четвер, 05.12.2024, 05:31
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Січень » 4 » Гусак, фарширований яблуками
09:45
Гусак, фарширований яблуками
Гусак
Часник
Яблука, краще кислі, добре антонівські

У гусака відрізати голову й лапки, добре вимити, нехай обсохне. Робиться суміш з солі та товченого часнику, нею натираємо тушку птиці всередині й зовні. Яблука нарізати дольками, нафарширувати гусака. Черевце зашити. Поставити в дуже гарячу духовку та дочекатися утворення рум'яної скоринки. Коли фарширований гусак зарум'яниться, вогонь потрібно зменшити. Довести гусака до готовності, періодично поливаючи його соком, що виділяється.

Коли гусак буде готовий, вийняти його з духовки, видалити нитки. Покласти на тарілку, а навколо викласти яблука з черевця.

Коли купуєте тушку гусака, то зверніть увагу на колір шкіри. Птах зі світлою шкірою більш молодий. Вибирайте такого. У гусаку багато жиру, тому його довго готувати. Поливати можна ще й сумішшю апельсинового соку, відвару чорносливу, додавши трохи червоного вина.

Як визначити готовність гусака? Проколіть його в самому товстому місці ніжки, повинен витікати прозорий сік. У середньому на кожні 500 грам приготування цього птаха йде 15 хвилин. Тобто, якщо в гусаку 2 кг 500 грам, то на його приготування приблизно близько 1 години і 15 хвилин.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 1077 | Додав: Даша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz