(м'ясний салат) Для цього салату підійде м'ясо курчати або молодої курки. Добре поєднується з овочами. Варене або смажене м'ясо курки (курчати) 200 грам Кабачок цукіні 2 невеликих Перець болгарський 2 штуки (краще різного кольору) Цибулина 1 штука ... Читати далі »
(страви з круп) Кашу готувати з перловки або рису. Краще взяти крупу для швидкого приготування, тому що перловка готується довго. Яловичина або баранина 240 грам Перлова крупа 170 грам Цибуля 50 грам Морква 120 грам Масло вершкове 60
... Читати далі »
(солодкі страви, оздоблення) Для оздоблення тортів і тістечок часто використовують різні глазурі. Білок 1 штука Цукрова пудра 1 стакан Лимонна кислота на кінчику ножа або оцет 5 крапель
Від жовтка акуратно відокремити білок і поставити в холодильн
... Читати далі »
(солодка випічка) Цей пиріг готується дуже швидко і не складний за своєю технологією. Борошно 3 склянки Маргарин або вершкове масло 200 грам Яйце 1 штука Сметана 200 грам Сіль на кінчику ножа (1/4 чайної ложки) або трохи цукру
(солодкі страви) Це печиво готується з додаванням кардамону, гвоздики та інших спецій. Борошно 2 неповних склянки Цукор 120 -150 грам Масло вершкове або маргарин 75 грам Сода 1/4 чайної ложки Вода 90 грам Мелені перці запашний і чорний, кориця
... Читати далі »