(Страви з яєць) Для цієї страви беремо кількість батона в залежності від того, скільки будемо робити порцій. Батон 1/2 штуки Яйця Для сметанного соусу: Сметана 1 склянка Масло вершкове 1 столова ложка Бульйон овочевий 100 – 150 грам Борошно 1 столова ложка
Батон порізати на кружечки (овали), вийняти з серединки м'якуш. Обсмажити отримані кільця на вершковому маслі з обох сторін.
Сметанний соус. Співвідношення компонентів на половинку батона. Так що при необхідності міняйте. Спасерувати борошно на вершковому маслі, додати бульйон і сметану, довести до загустіння.
На змащену жаровню викласти кільця батона, вилити сметанний соус. У кожне кільце вбити по одному яйцю. Зверху посолити, поперчити. Поставити в духовку. Вийняти коли білок буде згорнутий, а жовток ще злегка сирим. Посипати зеленню і подати на стіл.