У просіяному борошні зробити заглиблення, влити збиті з цукром яйця та жовтки. Додати вершкове масло, спиртне й вимісити тісто на вергуни. Не робіть тісто дуже тугим, але воно має і добре відлипати від рук. Нехай воно постоїть трохи накрите серветкою.
З тонко розкачаного тіста вирізати кружечки різного діаметру. На кожну троянду потрібно 4 кружечка. Беремо кружечки різного діаметру і кладемо на більший менший, і так до 4 штук. Потім ножицями надрізаємо кожен кружечок з чотирьох сторін до центру, вийдуть ніби пелюстки. Потім придавлюємо по центру пальцем так, щоб кружечки злиплися по серединці. Смажити троянди в розігрітому жиру або рослинному маслі. Пелюстки під час смаження розійдуться і згорнуться. Вергуни вийняти, посипати цукровою пудрою, а в центр кожної квітки можна покласти вишеньку.