Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Неділя, 28.04.2024, 07:51
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2011 » Листопад » 2 » Вергуни конотопські (хрустики)
10:28
Вергуни конотопські (хрустики)
(Солодкі страви)
Борошно 1 ½ склянки
Яйця 2 штуки
Цукор 1 столова ложка
Масло ½ столової ложки
Молоко 1 стакан
Лимон ½ штуки

Розтерти яйця та цукор, додати молоко, трохи солі, цедру лимона. Поступово всипати борошно й вимісити. Дати тісту для вергунів постояти, накривши серветкою, рушником. Коли воно настоїться, розкачати тонко, вирізати й закрутити вергуни. Обсмажити у фритюрі. Вийняти, дати стекти зайвій олії, посипати цукровою пудрою.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 1038 | Додав: Даша | Теги: рецепти, страви з борошна, солодке | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz