Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Субота, 04.05.2024, 14:00
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2011 » Жовтень » 25 » Свинина з чорносливом
09:16
Свинина з чорносливом
(М'ясні страви - зі свинини)
Свинина 600 грам
Булка черства 80 грам
Чорнослив 250 грам
Цукор 2 столові ложки
Масло вершкове 1 столова ложка
Оцет ½ склянки
Сіль 1 чайна ложка
Вода 1 склянка (для чорносливу) і 3 склянки (для свинини)
Перець духмяний, лавровий лист

Свинину порізати на середні шматочки, посолити й обсмажити на розігрітому жирі до рум'яного кольору. М'ясо покласти в каструлю, додати оцет, 3 склянки води, лавровий лист і запашний перець. Тушкувати до готовності під кришкою, періодично перевертаючи, щоб не пригоріло.

Чорнослив промити та відварити в 1 склянці води. Протерти через друшляк, сито, подрібнити у блендері. Черствий хліб натерти на тертці, злегка обсмажити на маслі та з'єднати з чорносливом. Цю масу розвести бульйоном від свинини, додати цукор. Все проварити. Готову свинину нарізати тонкими шматочками та залити соусом із чорносливу.
На гарнір до цієї страви з свинини подати смажену картоплю.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 1135 | Додав: Даша | Теги: рецепти, м'ясні страви | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz