(перші страви)
Потрухи курячі
Яловичина 100 грам
Свинина 50 грам
Цибуля ріпчаста 150 грам
Морква 100 грам
Борошно 150 грам
Яйце 1 штука
Цибуля зелена 50 грам
Зелень петрушки 25 грам
Кріп 25 грам
Сіль, перець
З курячих потрухів зварити бульйон. На вершковому маслі обсмажити моркву, цибулю.
З свинини та яловичини приготувати фарш, пропустивши через м'ясорубку разом з ріпчастою цибулею. Солити й перчити за смаком.
З борошна та яйця, замісити тісто, додаючи потрохи воду. Тісто розкачати тонко, нарізати прямокутники, покласти фарш і згорнути рулетом. Рулети ножем порізати на шматочки, які опустити в киплячий бульйон і варити до готовності. В кінці додати піджарку з овочів, зелену цибулю, зелень петрушки, кропу.
|