Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
П`ятниця, 22.09.2017, 14:44
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Травень » 22 » Соус білий
10:16
Соус білий

(соуси)
Поліпшити смак багатьох страв допомагають соуси. Білий один з таких.
Борошно
Масло вершкове
Овочевий або м'ясний бульйон
Сіль за смаком

Це один з найпростіших соусів. Борошно обсмажується на жирі до світло - жовтого кольору при постійному помішуванні, щоб не пригоріло. Для тих хто не любить жирне можна провести обсмажування без жиру (тобто масло в соусі зовсім не використовувати).
За раніше приготувати бульйон, щоб він встиг охолонути.

У борошно влити частину холодного бульйону і розмішати, щоб не було грудок. В іншу частину киплячого бульйону влити розведену рідину і довести до загустіння, варити 5 хвилин на маленькому вогні. Соус білий процідити.

ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 542 | Додав: Даша | Теги: соуси, рецепти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2017 Конструктор сайтів - uCoz