(Солодкі страви) У цьому рулеті лимонною буде начинка. Згущене молоко 1 банка Борошно 1 склянка Сода 1/2 чайної ложки (погасити) Яйця 2 штуки Цукор 1 склянка Лимон
Яйця і згущене молоко ретельно перемішати в однорідну масу. Додати гашену соду, борошно і вимішати. На гаряче змащене деко (краще застелене промасленим папером) вилити тонким шаром підготовлене для рулету тісто. Випікати при температурі 200 ˚С до готовності.
На тертці натерти разом з цедрою лимон, змішати з цукром. На рушник викласти гарячий корж, змастити лимонною начинкою і згорнути рулетом. Порізати на шматочки. Можна використовувати не лимон, а помазати варенням, повидлом або джемом.