Яловичина 500 грам
Капуста свіжа 1 кг (можна квашену капусту)
Сало 100 грам
Цибуля 1 велика штука
Масло вершкове 2 столові ложки
Борошно 1 столова ложка
Томат-пюре ½ склянки
Цукор 2 столові ложки
Перець гіркий чорний
Нарізати тонкими широкими шматочками яловичину, посипати перцем, посолити, покласти в сотейник з розігрітим маслом. Тушкувати до напівготовності, накривши кришкою.
Нашатковану капусту обсмажити, додати обсмажену цибулю, посолити. Якщо використовують квашену капусту, то можна підсолодити.
На шматочки наполовину готового м'яса покласти підготовлену капусту, шматочки сала, загорнути рулетиком і зав'язати ниткою. Покласти на жаровню так, щоб шматочки не торкалися один одного, підлити бульйону (можна овочевого або просто кип'яченої води) і поставити в духовку. Запекти до рум'яного кольору, періодично поливаючи соком, що виділяється.
|