(М'ясна страва) Квасолі 200 грам Фаршу з телятини 350 грам Картоплі 150 грам Ріпчастої цибулі 100 грам Яєць 2 штуки Панірувальних сухарів 100 грам Хліба 150 грам Перець, сіль за смаком Зелень петрушки Рослинна олія для смаження котлет
Попередньо замочену квасолю зварити, протерти на пюре. Зварити пюре з картоплі. Хліб замочити у воді. Цибулю натерти або пропустити через м'ясорубку. Змішати фарш з телятини та два види пюре, додати цибулю, яйця, розмочений й віджатий хліб, дрібно нарізану зелень петрушки, сіль та перець. З добре вимішаної маси формуємо котлети. Їх спочатку потрібно обваляти в сухарях, а потім вже обсмажити. До них підходить будь-який гарнір.
|