Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Понеділок, 29.04.2024, 09:17
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2011 » Грудень » 18 » Юшка рибальська
13:46
Юшка рибальська
( перші страви, рибні страви)
Рибного дріб'язку 700 грам
Риби великої 500 грам
Корінь петрушки 1 штука
Цибуля 3 штуки
Лавровий лист, чорний перець горошком
Масло вершкове 1 столова ложка
 
Дрібну рибу очистити, промити. Залити холодною водою, посолити та поставити на вогонь. Коли риба розваритися, то необхідно бульйон процідити.
В чистий бульйон покласти нарізані петрушку й цибулю, варити 15 хвилин. Потім опускаються шматки підготовленої великої риби, додаються спеції, все проварюється до готовності риби. Це займе близько 15 -20 хвилин. Слідкуйте, щоб шматки не розварилися, а також знімайте піну.
При подачі на стіл юшка заправляється вершковим маслом і за бажанням посипається зеленню петрушки.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 945 | Додав: Даша | Теги: рецепти, перші страви, страви з риби, СУП | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz