Яловичину нарізати порційно по 200 - 300 грам, посолити та обсмажити. Покласти шматочки в казан або товстостінну каструлю, додати пюре томата, обсмажене на жиру. Цибулю нарізати. Злегка обсмажити й додати до м'яса, залити невеликою кількістю бульйону (зваріть попередньо простий овочевий бульйон для приготування страви). Тушкувати 20-30 хвилин.
Борошно обсмажити, додати бульйон (розвести), промитий чорнослив (без кісточок). Все добре перемішати та додати до м'яса. Тушкувати до готовності. Якщо рідини буде мало, то підлийте ще бульйону. Якщо м'ясо буде готове, то додайте оцет, корицю, гвоздику, цукор, проваріть 10-15 хвилин, але вже бульйон не доливайте. Варіть м'ясо на повільному вогні, хай насититься ароматами.
Готову яловичину подати з чорносливом і полити соусом, тобто рідиною, в якій все тушкувалося.