Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Субота, 04.05.2024, 03:39
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2011 » Листопад » 29 » Галушки здобні
10:00
Галушки здобні
Пшеничне борошно 3 склянки
Яйця 2 штуки
Сметана ½ склянки
Вода ½ склянки
Масло вершкове 2 столові ложки
Сіль близько 1 чайної ложки

Борошно просіяти, зробити в ньому поглиблення й вилити воду, яйця, перемішані з сіллю, розтоплене вершкове масло. Замісити тісто, підбиваючи до гладкості. Нехай трохи постоїть. Потім тісто розкачати, різати квадратиками та варити в підсоленій воді до 10 хвилин. Зазвичай галушки роблять товщиною до 1,5 см. Коли будуть готові, то відкиньте на друшляк.

На сковороді розігріти вершкове масло, покласти галушки й злегка обсмажити, помішуючи. Можна до них подати сметану.

Іноді замість масла беруть сало, нарізане невеликими шматочками. Його обсмажують, додають дрібно порізану цибулю. Ще трохи пасерують і додають галушки. Злегка обсмаживши зі шкварками їх подають до столу.
ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 822 | Додав: Даша | Теги: рецепти, страви з борошна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2024 Конструктор сайтів - uCoz