Муки 3 склянки
Сиру 200 грам
Масла вершкового 100 грам
Цукру 2 столові ложки
Яєць 4 штуки
Сметани 3 столові ложки
З борошна і 3 яєць замісити тісто. Розкачати завтовшки 1 см і вирізати галушки, невеликого розміру (квадратики). Варити в підсоленій воді до готовності.
Сир протерти, додати 1 яйце, сметану, цукор (або сіль, це за смаком), небагато (не все) розтопленого вершкового масла. Всі компоненти добре розмішати, додати в масу відціджені галушки, знову розмішати. Сковороду або іншу форму змастити маслом, викласти сирну суміш і поставити в духовку запікатися.
При подачі на стіл порізати на порційні шматки та полити розтопленим маслом.
|