Сир 600 грам Яйця 4 штуки Борошно пшеничне ½ склянки Масло вершкове 100 грам Сухарі пшеничні 2 столові ложки
Сир добре розім'яти, можна протерти через сито або збити блендером. Потім з'єднати та добре розмішати третю частину масла, половину борошна, сир, додати збиті яйця, сіль або цукор (за смаком). На стіл посипати борошна, викласти сирну масу й вимісити, додаючи борошно поступово. Тісто не повинно бути дуже крутим, але вон6о має і добре розкачуватись.
З тіста робимо «ковбаски» завтовшки 1, 5 см і відрізаємо шматочки. Галушки кидаємо в окріп і варимо до 15 хвилин. Подати на стіл, поливши розтопленим маслом і посипавши сухарями.