Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
П`ятниця, 15.12.2017, 15:08
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » Статті » Зберігання врожаю

Відео - зберігання капусти взимку в харчовій плівці

Від Ольги Платонової відео - зберігання капусти взимку в харчовій плівці. Для цього вам знадобитися товчена крейда, щільні тугі качани зимових сортів з товстим листям, харчова плівка, мотузка або дріт для підвішування.

Відбираються здорові качани без пошкоджень та хвороб. Саме зимові сорти можуть долежати до тепла. Якщо є корінь, то його обрізаємо. Опудрюють рясно овоч товченою крейдою. Потім, призначену для зберігання взимку капусту обтягуємо харчовою плівкою.

Кочережку проколюємо шилом і протягуємо через отвір дріт. Саме на нього підвішуємо в підвалі під стелею.
При температурі +4 - + 5˚С качани зберігатися до самої весни, не втратять своєї пружності, соковитості.

Дивитися безкоштовно відео поради городникам - зберігання капусти взимку в харчовій плівці від Ольги Платонової

(переклад відео)
Для зимового зберігання білокачанної капусти підходять пізні сорти з товстим листям. Щоб качани довго залишалися соковитими, не висихали і не загнивали, я використовую один засіб. Після прибирання опудрюю товченою крейдою, обертаю харчовою плівкою і протикаю кочережку шилом подалі від самого качана.

До речі, наявність кочережки запорука успішного зберігання капусти. В отвір вставляю дріт і підвішую під стелею в погребі. У такому вигляді при температурі +4 - + 5˚С капуста добре збережеться до самої весни і залишиться соковитою.

зберігання капусти в харчовій плівці

ПОДІЛИСЯ З ДРУЗЯМИ
Категорія: Зберігання врожаю | Додав: Даша (10.12.2014)
Переглядів: 1005 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2017 Конструктор сайтів - uCoz