(страва з сиру) Сир 400 грам Сметана ½ склянки Вершкове масло 2 столових ложки Цукор 4 столових ложки Родзинки 100 грам Жовток (варений) 1 штука Ваніль Мигдаль або цукати 50 грам
Цю страву просто приготувати, але вона відрізняється поживністю, корисна для організму. Розтерти масло з цукром і ваніллю до білого кольору. Додати сметану і розчавлений жовток круто звареного яйця. Розтерти в блендері або добре розім'яти і перемішати виделкою, вінчиком.
Коли маса буде однорідною, введіть протертий сир частинами, весь час добре розтираючи. Потім додати нарізані цукати, промиті родзинки, за бажанням товчений мигдаль.
Масу викласти на тарілку, надати форму. Охолодити, щоб було зручно різати на порційні шматочки.
|