(страви з борошна)
Борошно пшеничне 600 грам
Масло вершкове 500 грам
Цукор 4 столових ложки
Жовток 8 штук
Дріжджі 40 грам
Повидло яблучне 400 грам
Дріжджі розвести в теплій воді. Щоб дріжджі добре підійшли температура води повинна бути близько 22 ° С. Розм'якшене масло розтерти з борошном долонями в крихту.
В олійно - борошняну крихту влити жовтки яєць, розмішані з дрібкою солі, розведені дріжджі. Замісити тісто, дати постояти 30 хвилин.
Для приготування рулету потрібно розкачати тісто в тонкий пласт. Поверхню змастити шаром повидла і згорнути.
Випікати в духовці. Перед подачею порізати на порції.
|