(страва з борошна)
Млинці улюблена багатьма страва. Рецепти бувають різними, наприклад з припіком (з добавками).
Тісто готуєте будь-яким звичним для вас способом. Може воно бути як з пшеничного, так із гречаного борошна або суміші. Головними тут будуть суміші для печення.
Як приготувати припік. Це може бути різна суміш, ось кілька.
- М'якоть риби без кісточок трохи приварити або злегка обсмажити. Дрібно порізати, посолити і поперчити за смаком. Окремо обсмажити цибулю, додати до риби і ще припустити на сковороді. Приблизно на 4 частини риби йде 1 частина цибулі.
- Припік з яєць найпростіший. Відварені круто яйця потрібно дрібно порізати, посолити. На один млинець середньої величини йде ¼ частина яйця.
- Цибулю зелену нарізати, злегка обсмажити на олії.
- Ріпчасту цибулю нарізати кільцями, обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
А тепер сам процес приготування млинців з припіком. На змащену і розігріту сковороду покласти заздалегідь приготований припік, залити будь-яким млинцевим тістом. Смажити з обох сторін. Подавати до столу в гарячому вигляді.
|