(страви з фруктами)
Яблук 5 - 7 штук
Кефір ½ літра
Борошно 5 столових ложок з гіркою
Яйця 2 штуки
Олія 1 столова ложка
Масло вершкове або маргарин для смаження (або рослинна олія) близько 100 грам
Цукор і сіль за смаком
Цукор для обсипання
Збиті яйця з'єднати з кефіром, за смаком додати цукор і сіль. Після додавання 1 столової ложки рослинної олії та борошна замісити тісто, щоб не було грудочок.
Підготувати яблука. Можна зняти шкірку. Нарізати маленькими шматочками.
На змащену, розігріту сковороду налити тісто, насипати шар яблук. Після обсмажування одного боку, млинці перевертаємо, доводимо до готовності іншу сторону.
Зарум'янені млинці з яблуками покласти на блюдо, посипати цукром з корицею (цукровою пудрою). Можна випікати розміром не на всю сковороду, а просто наливати столовою ложкою по декілька штук і насипати на кожен яблука.
Смачного!
|