(м'ясна страва)
Це страва литовської кухні. Для неї буде потрібно
М'яса 300 грам
Шпику 100 грам
Картоплі 800 грам
Цибулі 2 штуки
Сіль за смаком
Половину картоплі відварити в «мундирах», остудити. Зняти шкірку, пропустити через м'ясорубку.
Другу половину сирої картоплі очистити, натерти на тертці з дрібними отворами.
Обидві картопляних маси змішати і посолити за смаком.
М'ясо відварити.
Нашаткувати, обсмажити цибулю. Змішати її з м'ясом, посолити, поперчити за смаком.
З картопляного фаршу сформувати коржі. На середину коржа покласти м'ясну начинку і загортати цепелінай у формі пиріжка. У підсоленій воді відварити до готовності.
При подачі посипати обсмаженим шпиком.
|