(Солодкі страви) Цей торт готується з тіста з сиром. Борошно 1 склянка Яйця 3 штуки Сир 200 грам Цукор 1 1/2 склянки (можна за смаком) Сода 1/2 чайної ложки (погасити оцтом або лимонною кислотою) Ваніль
Крем сметанний: Сметана 2 склянки Цукор 1 склянка
Яйця розтерти зі склянкою цукру, сир з залишилася частиною. Соду погасити кислотою. Всі компоненти перемішати. Сковороду змастити і посипати сухарями, можна застелити пекарським папером. Викласти на неї сирне тісто і запекти в духовці.
Для сметанного крему - збити сметану з цукром, ретельно розтираючи. Крем готовий. Випечений корж розрізати на два шари і ретельно промазати кремом.