Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Середа, 20.09.2017, 15:52
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2013 » Листопад » 7 » Торт Травневий
13:01
Торт Травневий
(солодкі страви)
Для бісквіту:
Жовтки 130 грам
Білки 40 грам
Цукор 50 грам
Борошно 80 грам
Для крему:
Масло вершкове 150 грам
Молоко згущене 100 грам
Цукор 350 грам
Вода 70 мл
Білки 160 грам
Желатин 20 грам
Лимонна кислота 7 грам
Коньяк 15 грам або есенція для аромату 3 грами

Спочатку потрібно приготувати бісквітний напівфабрикат. Для цього попередньо відокремте жовтки від білків. Білки поставте в холодильник. Жовтки повинні бути кімнатної температури. Збити жовтки з цукром до пишної маси. Додати борошно і добре розмішати. Обережно перемішуючи, ввести збиті в густу піну білки. Тісто тонко вилити на змащене деко і відправити в попередньо розігріту духовку.

Готуємо крем. 
Проварити цукор з водою до утворення густого сиропу ( крапля у воді не розтікається). Вогонь сильно не включайте, щоб цукор не почав кристалізуватися, помішуйте.
Дайте цукровій масі злегка охолонути.
Білки ( залишені для крему) збийте в піну і введіть, постійно помішуючи, в солодку масу. Збивайте до утворення крему білого кольору. .
У желатин налити трохи води і дати набрякнути. На маленькому вогні розчинити, додати в білково -цукрову масу.
Додаємо згущене молоко, розм'якшене масло. Вводимо для смаку, аромату лимонну кислоту, коньяк або есенцію. Збиваємо крем до рівномірного розподілу інгредієнтів.

Викладаємо два шари бісквіту з кремовим прошарком. Верх змащуємо кремом і відправляємо на 2 години в холодильник. За бажанням бісквіти можна злегка просочити ягідним сиропом, коньяком, ромом.

Так само можна зверху покрити торт Травневий шоколадною глазур'ю. Для її приготування розчиніть на паровій бані шоколад і додайте вершкове масло. Просто залийте верх торта.

ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 476 | Додав: Даша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2017 Конструктор сайтів - uCoz