(страви з м'яса птиці) Грудка куряча, філе Гриби Сир Яйце Батон білий
З курячої грудки зняти філе, надрізати ножем і розгорнути. Злегка відбити.
Гриби варити 10 хвилин, остудити і нашаткувати. Сир натерти і змішати з грибами. Вийде начинка. Цей фарш покласти на відбите куряче філе і загорнути його конвертиком. Потім занурити в збите яйце.
Злегка черствий батон очистити від кірки і нашаткувати дрібною соломкою. Змочений в яйці курячий конвертик обваляти в хлібній соломці і обсмажити на жиру з обох боків до рум'яної скоринки. Потім довести до готовності в духовці. На це буде потрібно до 10 хвилин.
Цю страву часто подають із зеленим горошком або маринованими фруктами.