(м'ясний салат) Для цього салату підійде м'ясо курчати або молодої курки. Добре поєднується з овочами. Варене або смажене м'ясо курки (курчати) 200 грам Кабачок цукіні 2 невеликих Перець болгарський 2 штуки (краще різного кольору) Цибулина 1 штука Помідор 2 штуки Оливки кілька штук Бринза 100 грам
Соус: Оцет фруктовий 2 столові ложки (краще перевіряти на смак) Сік лимона з 2-х штук Часник 1 зубчик Цибуля зелена пучок Масло рослинне 4 столові ложки Перець, цукор, сіль
М'ясо відварити або обсмажити, остудити і нарізати кубиками або соломкою.
Помідори очистити від шкіри та насіння. Нарізати кубиками. Перець і цукіні на салат також ріжуть кубиками.
З'єднати та перемішати м'ясо, овочі, дрібно нашатковану цибулю, кубики бринзи, часточки оливок. Покласти в салатник і полити соусом. Поставити в холодильник на 2 години для просочування. Перед подачею посипати зеленою цибулею.
Соус для салату з м'ясом курчати. Перемішується оцет, сік лимона. Додати розтертий із сіллю часник, олію. Підсолодити, поперчити за смаком.
|