(випічка з начинкою) Дуже популярним солодкою стравою можна назвати рогалики. Борошно Маргарин 400 грам Цукор 1 столова ложка Яйця 2 штуки Сметана 1 склянка Сода 1/3 чайної ложки погасити оцтом Олія соняшникова 1 столова ложка
Маргарин остудити і натерти на тертці, періодично обсипаючи мукою. Додати цукор, соду, олію, сметану, гашену соду і добре перемішати. У борошно додати масу. Вимішувати, підсипаючи борошно до стану м'якого тіста.
Вимісити тісто і відправити в холодильник на годину. Потім розділити на 8 частин. Розкачати грудочку і ще розділити на 8 частин. Можна відразу грудочку розділити на 8 частин і розкачати кожну в кружечок. З усього вимішаного тіста у вас вийде 64 рогаликів. (Кількість регулюємо розміром рогаликів).
Укладаємо начинку, наприклад, варення і формуємо рогаликом Випікаємо в духовці. Вкінці посипаємо цукровою пудрою.