Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Субота, 22.07.2017, 19:54
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2014 » Вересень » 9 » Пудинг морквяно - яблучний
21:33
Пудинг морквяно - яблучний

(солодкі страви)
Морква 2 штуки
Яблука 2 штуки
Чорнослив 10 штук
Яйця 5 штук
Сухарі 200 грам
Молоко1 ¾ склянки
Масло вершкове 50 грам
Кориця

Спочатку для пудингу підготуємо чорнослив. Його потрібно промити, замочити на півтори години у воді. Зварити, остудити, видалити кісточки, нарізати дрібними шматочками. 

Моркву очистити, помити, нарізати тонкою соломкою, злегка припустити. 

Очищені яблука дрібно нарізати, теж припустити. 

Жовтки для пудингу відокремити від білків, розтерти з цукром до білої пінки. Потім додати підготовлені інгредієнти. Додати мелені сухарі, корицю, перемішати. 

Збити відділені білки в пишну піну. Акуратно розмішуючи додати в підготовлену масу, щоб не зруйнувати бульбашки повітря у збитих білках. Це додасть тісту пишність. 

Змастити форму маслом, можна посипати сухарями та викласти тісто. Пудинг запекти в духовці. 

ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 492 | Додав: Даша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2017 Конструктор сайтів - uCoz