Корисні поради - город, сад, дім.                                                     РУССКИЙ
Вівторок, 22.08.2017, 21:39
Головна               ПРО МЕНЕ ТА САЙТ, МІЙ ЩОДЕННИК                  | RSS

НОВИЙ РОЗДІЛ САЙТУ УРОКИ РУКОДІЛЛЯ
Розділи сайту

Пошук

Популярні запити

Меню сайту

Головна » 2012 » Травень » 16 » Піпаркок - запашне печиво
09:54
Піпаркок - запашне печиво

(солодкі страви)
Це печиво готується з додаванням кардамону, гвоздики та інших спецій.
Борошно 2 неповних склянки
Цукор 120 -150 грам
Масло вершкове або маргарин 75 грам
Сода 1/4 чайної ложки
Вода 90 грам
Мелені перці запашний і чорний, кориця 1/2 чайної ложки
Кардамон подрібнений 3 штуки
Гвоздика дроблена 5 штук

Розтираємо в ступці спеції.

Цукор заливаємо 50 грамами води, кип'ятити поки паленка не стане світло-коричневого кольору. Охолодити.

Масло або маргарин остудити. У борошно покласти паленку, соду, топлений маргарин, спеції і замісити на воді, що залишилася, круте тісто для запашного печива Піпаркок. Загорнути в плівку і покласти в холодильник на 2 -і доби (не обов'язково, але бажано).

Розкачати в пласт товщиною 2 мм, нарізати на печиво, поставити в нежарку духовку для випікання.

ПОДІЛИСЬ З ДРУЗЯМИ
Переглядів: 566 | Додав: Даша | Теги: солодкі страви, страви з борошна, рецепти, випічка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рецепт на день
Кекс морквяний

(солодкі страви)
Борошно 2 ½ склянки
Морква середня 5 - 6 штук
Цукор 1 склянка
Молоко 10 столових ложок
Олія рослинна 2 столових ложки
Розпушувач для тіста 1 столова ложка
Яєчні білки 4 штуки
Сік апельсина 50 - 100 мл
Можна взяти 100 грам сухофрукт
Кекс морквяний


Наші групи

Домашні заготовки

Хвороби рослин
Наприкінці весна та на початку літа пошкоджує смородину та аґрус стовпчаста іржа.
стовпчаста іржа -->

Шкідники рослин
Не пропустіть на своюділянку злісного шкідника – оленку волохату.
оленка волохата

Пошук по тегам
сад (76)
СУП (13)

Цікаво

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Статистика

Використання матеріалу, повне або часткове, можливе тільки при наявності активної гіперссилки © 2017 Конструктор сайтів - uCoz