(Страви з птиці) Для цієї страви знадобляться: Курчата 5 штук Сметана 0,5 літра Вершкове масло 3 - 4 столові ложки Борошно 1 столова ложка Перець горошком, лавровий лист
Опустити на 5 хвилин в окріп підготовлені тушки курчат. Потім вийняти, укласти в каструлю і залити сметаною. Посолити, додати лавровий лист, перець горошком. Тушкувати в духовці на середньому вогні до готовності.
Нарізану брусочками картоплю обсмажити так, щоб була рум'яна кірочка. З каструлі вийняти готових курчат. В залишену від тушкування масу додати масло, борошно, перемішати, всипати картоплю. Поставити в духовку на 10 -15 хвилин. Під кінець покладіть курчат, щоб розігрілися.
Перед подачею тушки розрізати навпіл, викласти на тарілку, обкласти тушкованою картоплею.